tiistai 31. joulukuuta 2013

Here I go! ensimmäinen päivitys lähtökuopista

Viime tippaan taas jäi, kuten minulla on tapana.. Mutta nyt sain kuin sainkin aikaiseksi jonkinlaisen reissublogin "raakileen", jonka on tarkoitus jalostua tässä matkan aikana :)

Vaihtoni kohde on Perun pääkaupunki Lima, jossa olisi tarkoitus opiskella liiketaloutta tammikuusta toukokuuhun 2014. Jos nyt hieman avaan syitä, miksi päädyin juuri Peruun:

  • mahdollisimman kaukana Suomesta
  • uuden kielen oppiminen, espanjaa puhutaan monessa maassa maailmalla
  • paljon nähtävää
  • täysin eri kulttuuri ja luonnonolot
  • En yleensäkään mene siitä mistä aita on matalin - Seikka on saletti!

Tässä vähän perustietoa Etelä-Amerikan maasta, jos sattuu kiinnostamaan.

Työt loppuivat tältä vuodelta 23.12.2013. Asunnon sain jälleenvuokrattua viideksi kuukaudeksi, mikä helpotus! Sitten muutin porukoille lomailemaan ja nyt lähtö siintää edessä. Huomenna keskiviikkona 1.1. lento lähtee klo 7.05 Amsterdamin kautta Limaan. Perillä olen klo 19.10. (7.10pm) paikallista aikaa ja muistakaa, että kello on Suomessa 7 tuntia enemmän kuin Perussa. Te siis koisaatte jo tyytyväisinä peiton alla (tai krapuloissanne), kun tämä likka laskeutuu maailman toiselle puolen! 

Minä fiilistelen tätä kappaletta ja "kyllä pidän itsestä huolen".

Matkalaukut on suurinpiirtein pakattu ja pian aloitellaan Uuden Vuoden viettoa perheen kanssa vorssassa (pakko ärsyttää eräitä (; ). Vieläkään ei jännitä, ihmeellistä! Kaippa sitten koneessa viimeistään tajuan, että nyt sitä mennään, eikä ihan heti palata takaisin :D

Ei muuta kuin Adiós Finlandia, hasta luego! Feliz Año Nuevo 2014!! 

Ystävän askartelema valtamahtava kortti.


Seuraavan päivityksen saattekin ensi vuoden puolella. Älkää, please heti kuopatko mun blogiani, mä yritän kovasti x)